Nu mi se întâmplă atât de des să gătesc o cină completă cu starter, main course și desert. S-a întâmplat săptămâna trecută la CulinaryOn unde am făcut aluat de paste de la zero (lucru pe care nu l-am făcut niciodată, a fost mai simplu decât îmi imaginam), un aperitiv delicios cu vinete, sos de roșii și mozzarella și un tiramisu rapid. Partea cea mai faină e că am făcut toate astea în echipă, alături de două fete simpatice, Simona Mocanu (despre experiența ei cu preparatele italienești puteți citi aici) și Nicoleta, o foarte bună prietenă încă de pe vremea liceului, pasionată și ea de bucătăreală. Când vine vorba de o cină italienească totul pare atât de simplu, de rapid și gustos, mai ales când ai ajutoare de nădejde aproape.

cina

cina

cina

CulinaryOn este genul de loc care te face să te simți ca acasă, ca în propria bucătărie mai exact. Poți chiar să și…dansezi 😀 playlist-ul locului e cam greu de ignorat. Iar atmosfera relaxată e susținută și de barul generos unde găsiți vinuri bune și nu numai, iar dacă aveți noroc veți avea parte și de demonstrații ceva mai spectaculoase.

cina

cina

cina

Am gătit deci un aperitiv cu vânătă care se ornează foarte ușor și drăguț, orice copil cred că ar putea să îl meșterească. Apoi am făcut un aluat de paste cât toată încăperea, nu glumesc, asta pentru că toți participanții și-au unit aluaturile de paste, vedeți o mică parte din el mai jos. Apoi am făcut ravioli din aluat, pe care i-am umplut cu spanac și ricotta, nu mi-au ieșit tocmai egali și eleganți, Nicoleta s-a descurcat mult mai bine la treaba asta. Satisfacția pe care o ai când vezi aluatul întinzându-se frumos prin mașina de paste este priceless. O să adaug mașina de întins aluatul de paste pe lista cadourilor pe care mi le doresc de Crăciun. Apoi am bătut ouăle pentru tiramisu cu telul, n-am mai făcut asta in ages, deși aveam close by aparatură Electrolux care să ne vină în ajutor. Dar a fost distractiv și în felul asta am ars niște calorii, dar pe care le-am pus la loc imediat ce am înfulecat paharul de tiramisu.

cina

cina

cina

cina

cina

cina

cina

cina

Dacă vreți să vă distrați gătind și, cine știe, poate vă descoperiți talentul în arta culinară, CulinaryOn e the place to be, e un loc friendly, echipat cu tot ce e necesar, e în Pipera, deci dacă lucrați în zonă sigur ați trecut pe lângă el, e greu de ratat. Puteți să aruncați un ochi pe pagina lor de Facebook, acolo găsiți și evenimentele pe care le organizează săptămânal, cu tematici culinare diverse și interesante.

cina

cina

cina

cina

cina

cina