Ce faci atunci când ai la îndemână cei mai organici, mai bio și mai mici ardei? Ceva rapid și delicios cum ar fi un sandwich curcubeu, așa cum îmi place să îi spun. E atât de simplu de făcut și de rapid și dispare din farfurie la fel de repede. Neapărat folosiți o pâine de calitate, cu maia.
Ingrediente sandwich:
4 felii de pâine cu maia
1 ardei capia roșu
1 ardei gras galben
1 ardei gras verde
1 ceapă roșie mică
1/2 linguriță boia iute
5 linguri ulei de măsline
100 g cașcaval Delaco DeSenvis
Tăiați ardeiul cubulețe și tocați ceapa solzișori. Puneți două linguri de ulei de măsline într-o tigaie pe aragaz, pe foc mediu și lăsați-o să se încingă pentru câteva secunde. Puneți în tigaie ardeiul și ceapa și gătiți preț de 5 minute amestecând din când în când. Ardeii sunt delicioși dacă îi gătiți un pic aldente, astfel veți păstra culorile vii și textura ușor crunchy. La final adăugați boiaua iute și un praf de sare și amestecați. Dați ardeiul deoparte. Ungeți feliile de pâine cu ulei de măsline. Încingeți pe foc mic o tigaie curată, pregătiți sandwich-urile, puneți ardeiul și cașcavalul între feliile de pâine și puneți cele două sandwich-uri în tigaie, puneți un capac deasupra și lăsați sandwich-urile în tigaie preț de 1-2 minute pe fiecare parte sau până ce pâinea devine aurie, iar cașcavalul s-a topit puțin. Enjoy!
0 Comments