Toast-ul perfect de weekend e un toast cu pesto homemade, după părerea mea, acum s-a nimerit să fie un pesto de rucola, super ușor de făcut, ca orice pesto dealtfel. De data asta, am pus în pesto și niște cașcaval și apropo, cei de la Delaco au o campanie tare faină, la fiecare cașcaval Delaco DeSenviș cumpărat, oferi un sendviș unui copil care are nevoie de ajutor, mai multe detalii despre campanie puteți afla aici.
Ingrediente toast cu pesto de rucola:
4 felii de pâine cu maia
100 g rucola
80 g nuci
1 cățel de usturoi
50g cascaval de senvis Delaco
20 g parmezan
50 ml ulei de măsline
1 praf de sare
4 ouă
Opțional bacon, roșii cherry, rucola
Puneți nuca într-o tigaie și coaceți-o pe foc mic preț de 2-3 minute amestecând constant. Puneți rucola, nuca, cașcavalul dat pe răzătoare, usturoiul, parmezanul dat pe răzătoare și un strop de apă într-un blender și mixați până ce obțineți o pastă groasă. Puneți pesto-ul de rucola într-un bol și adăugați treptat uleiul amestecând treptat. Ungeți feliile de pâine cu ulei de măsline și puneți-le într-o tigaie încălzită, coaceți-le preț de 1-2 minute pe fiecare parte până ce devin aurii. Ungeți fiecare felie cu pesto-ul de rucola și savurați cu un ou ochi deasupra, bacon crocant, roșii cherry și extra cașcaval.
0 Comments